nieuws

Ibis verwacht invasie netwerkende managers

Hotel

Ibis Amsterdam Centre, pal naast het Centraal Station in Amsterdam, is klaar voor de Vrijmibo, de Vrijdagmiddagborrel voor hotelmanagers- en medewerkers. Komende vrijdag 23 januari worden een paar honderd mensen verwacht.

Ibis verwacht invasie netwerkende managers

‘De belangstelling is enorm’, zegt initiator Jacob de Graaff van Vrijmibo. Het is de vijfde keer dat De Graaff de borrel organiseert. Hij doet dat samen met Emile Hofenk en met steun van een handjevol sponsors.

Naast borrelen en netwerken krijgen bezoekers ruimschoots de gelegenheid rond te snuffelen in het hotel. Ibis Amsterdam Centre werd recent heropend. Het hotel is grondig verbouwd, uitgebreid en gemoderniseerd. Spectaculair is de deels over het spoor hangende vleugel. Ibis telt 363 kamers.

Er worden vrijdag rondleidingen gegeven en er zijn hapjes en drankjes. Aanmelden kan via info@hotelvrijmibo.nl.

Reageer op dit artikel