nieuws

ICT-innovaties bij vernieuwd Vd Valk Gilze-Rijen

Hotel

Het Van der Valk Hotel Gilze-Rijen legt momenteel de laatste hand aan de nieuwbouw van 74 kamers en suites en de renovatie van de overige kamers. Het wordt volgens eigen zeggen door veel ICT-innovaties één van de meest innovatieve hotels van Nederland.

ICT-innovaties bij vernieuwd Vd Valk Gilze-Rijen

Het hotel krijgt een innovatief IP-netwerk dat aangesloten is op glasvezel. Het complex is onder andere uitgerust met een bijzonder IP-mediaconcept, IP-telefonie en beveiliging via internet.

‘Met deze uitbreiding én de komende renovatie van het bestaande complex maken we een sprong in de toekomst’, stelt eigenaar Ad van der Valk. ‘Omdat ICT een steeds grotere rol speelt in de samenlevring willen we dit doortrekken in onze accommodatie. Daarom hebben we samen met onze ICT-partner Global-e een uitgebreid plan opgezet om van Hotel Gilze-Rijen één van de meest vooruitstrevende hotels van Nederland te maken’.

Met het geïnstalleerde IP-MediaSystem kunnen hotelgasten op breedbeeld zo’n vijfhonderd tv-zenders ontvangen vanuit heel de wereld, vierhonderd radiozenders beluisteren, een keuze maken uit 2.500 recente bioscoopfilms, toeristische tips uit de omgeving bekijken en surfen op internet. Hotel Van der Valk Gilze-Rijen is volgens eigen zeggen het eerste hotel dat beschikt over dit systeem.

Reageer op dit artikel