nieuws

IHG kondigt actie met gratis kamers aan

Hotel

InterContinental Hotels Group (IHG), met elf vestigingen in ons land waaronder het befaamde Amstel Hotel, lanceert een grote wereldwijde actie waarbij het gratis overnachtingen weggeeft.

IHG kondigt actie met gratis kamers aan

Het gaat om bijna 5 miljoen overnachtingen in ruim vierduizend hotels wereldwijd. IHG spreekt van het grootste aanbod ooit aan gratis overnachtingen.

Om een gratis overnachting in de wacht te slepen, moeten hotelgasten zich inschrijven op www.getafreenight.com én tussen 4 mei en 3 juli 2009 twee nachten doorbrengen in een Holiday Inn, Holiday Inn Express, InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Staybridge Suites of Candelwood Suites, waar ook ter wereld. De gratis overnachtingen worden aangeboden tussen 3 juli en 26 december 2009.

Het Amstel Hotel, een van de elf IHG-hotels in ons land, weet nog niet wat het van deze omvangrijke actie kan verwachten. ‘Deze actie is voor het eerst. We laten het over ons heenkomen’, zegt Sabrina Schouw van het Amstel Hotel in een reactie op de omvangrijke actie.

Reageer op dit artikel