nieuws

INCH nieuwe naam alumnivereniging V.O.L.

Hotel

INCH is de nieuwe naam voor de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. Dat is gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering in Golden Tulip De Duinen in Noordwijk bekend gemaakt.

INCH nieuwe naam alumnivereniging V.O.L.

INCH is de afkorting van International Network Connecting Hospitality. Met de nieuwe naam wil de vereniging het oubollige imago onder jongere generaties van zich afschudden. Behalve de naamswijziging komt er een volledig nieuw portal: Inch.nu. Ook het ledenblad VOL Vivant is gerestyled tot een vlot en glossy kwartaalmedium Hotello genaamd.

Voorzitter Wim Dupont. ,,Studenten van tegenwoordig sluiten zich niet meer automatisch aan bij een vereniging. We willen nog beter bij hun wensen gaan aansluiten zodat ze snel zien wat onze meerwaarde is.’’ Met de nieuwe koers hoopt INCH in ledenaantal te gaan groeien.

De pay-off van INCH ‘Your network is just an inch away’ geeft aan waar de nieuwe koers van de vereniging voor staat. INCH telt 1250 leden en donateurs, werkzaam in managementfuncties in horeca, toerisme, catering en onder meer zakelijke dienstverlening. Dankzij dit netwerk komende de leden aan nieuwe medewerkers en aan nieuwe banen. Wat de leden bindt is hun hotelschool achtergrond en speciale relatie met gastvrijheid en gastronomie.

Reageer op dit artikel