nieuws

Industrieele Groote Club doet horeca weer zelf

Hotel

De Industrieele Grooote Club in Amsterdam gaat de horeca weer zelf verzorgen. Dit laat directeur Richard Francke weten aan Misset Horeca. Francke is tevens voorzitter van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM).

Industrieele Groote Club doet horeca weer zelf

De Industrieele Groote Club gaat per 1 maart de horeca weer zelf verzorgen. In het pand aan De Dam in Amsterdam zit onder meer een a la carte restaurant, een clubzaal, een bar en acht verschillende banquetzalen. Twintig jaar besteedde IGC de horeca uit, de laatste twee jaar aan Albron Creations en daarvoor aan Eurest/Compass.

‘Alle 13 medewerkers die in dienst waren bij Albron gaan middels een zogenaamde payroll constructie over naar de nieuw opgerichte BV Hospitality Industria’, vernoemd naar de naam van het monumentale pand van IGC, Industria.

Chef-kok

Remco Hoffmeister vervult de functie van chef-Kok, Sam de Geus is operationeel manager. De algehele leiding van Hospitality Industria is in handen van Richard Francke.

Flexibeler

‘Nu onze vereniging en de horeca weer één partij zijn, kunnen we nog sneller inspelen op de wensen van onze gasten. Ook maakt het ons flexibeler,’ geeft Francke op als reden de horeca weer in eigen hand te nemen. In 2013 viert IGC haar honderdjarig bestaan.

De IGC is een actieve business en sociëteit. De club kent een roemrijke historie en is gevestigd in het monumentale pand ‘Industria’ aan de Dam.

Reageer op dit artikel