nieuws

Inntel Hotel Zaandam 18 maart open

Hotel

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam opent op 18 maart haar deuren. Het markante gebouw met de vele geveltjes is binnen de herontwikkeling van het centrum van de Zaanstreek de eerste die haar deuren opent. Daarnaast is het ook een van de meest spraakmakende gebouwen in heel Nederland.

Inntel Hotel Zaandam 18 maart open

Een van de opvallendste aspecten van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is het markante exterieur. Een uniek concept met een opeenstapeling van Zaanse huisjes betekent ook een bijzondere binnenkant. Designinterieur wordt aangevuld met oud beeldmateriaal van de Zaanstreek. Het hotel staat voor een beleving van de historie van de Zaanstreek.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt over 160 stijlvolle kamers, vergader- en feestfaciliteiten tot 350 personen, een bar-restaurant Puur Saen met terras op het water. Ook voorziet het in ontspanning door de wellnessfaciliteiten als een zwembad, fitness, sauna en stoombad.

De naam Inntel Hotels staat voor vier vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam, Zutphen en nu ook Amsterdam-Zaandam. De lokale thema’s geven de hotels een eigen identiteit en zorgen voor een sfeer en beleving die de gasten bij moet blijven.

Reageer op dit artikel