nieuws

Inntel Hotel Zaandam geopend

Hotel

Het nieuwe Inntel Hotel in Zaandam is 18 maart geopend voor gasten. Het markante hotel, opgebouwd uit Zaanse huisjes, telt 160 kamers en een restaurant Puur Saen met een terras op het water.

Inntel Hotel Zaandam geopend

Een van de opvallendste aspecten van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is het markante exterieur. Een uniek concept met een opeenstapeling van Zaanse huisjes betekent ook een bijzondere binnenkant. Designinterieur wordt aangevuld met oud beeldmateriaal van de Zaanstreek.

Zo heeft elke hotelkamer een eigen thema, zoals Verkade of Albert Heyn.

Chef kok van het restaurant Puur Saen is Olaf Jacobs. Op het menu staan onder meer een Zaanse Mosterd soep maar ook een eigen dessert met Duyvekater, een typisch zoet brood uit de Zaanstreek.Bekijk hier beelden van het nieuwe hotel uit MissetHorecaLive.


Misset Horeca LIve 16-03-10 Inntel
Geüpload door fseesink. – Bekijk de laatste nieuwscontent.

Reageer op dit artikel