nieuws

Inntel Hotel Zaandam zoekt naar Zaanse gerechten

Hotel

Inntel Hotel Zaandam roept inwoners van Zaandam en directe omgeving op om typisch Zaanse gerechten te melden. Het idee is om de gerechten te verzamelen en te verwerken op de kaart van het hotelrestaurant Puur Saen.

Inntel Hotel Zaandam zoekt naar Zaanse gerechten

Op de kaart van Puur Saen wordt inmiddels gebruik gemaakt van een aantal producten uit de Zaanstreek, zoals Huisman mosterd en de rookkaas. Volgens het hotel zijn veel buitenlandse en regionale gasten verrast door het gebruik van lokale producten.

Chef-kok Olaf Jacobs van Inntel Hotel Zaandam is op zoek naar nog meer typische Zaanse gerechten. Hij roept mensen op om hun gerecht te melden. ‘Het winnende gerecht komt niet alleen gedurende de maand november op de kaart te staan, maar ik wil ook graag met deze persoon een keer in onze keuken het gerecht proefkoken’, aldus Jacobs.

De winnaar van het ingezonden gerecht krijgt vervolgens uitnodiging om met drie familieleden en/vrienden een diner te komen nuttigen in Puur Saen. De gerechten kunnen tot 20 oktober worden ingestuurd.

Reageer op dit artikel