nieuws

Inntel Hotels sloopt IMAX

Hotel

Inntel Hotels gaat het voormalig IMAX theater in Rotterdam slopen. Het pand moet plaatsmaken voor het eerste vijfsterrenhotel van Inntel in Nederland.

Inntel Hotels sloopt IMAX

Het nieuwe hotel wordt de vijfde vestiging van Inntel Hotels. Om waardig afscheid te nemen van het oude gebouw komt er een spectaculaire lasershow bij de start van de sloop.

De sloop wordt gestart op 21 oktober 2010. In september 2012 moeten de deuren van het nieuwe hotel open zijn.

Het pand grenst direct aan het bestaande viersterrenhotel van Inntel. Er komen 213 luxe kamers, verschillende zalen, restaurants, een cocktailbar, loungebar en wellness-en fitnessfaciliteiten.

General Manager van Inntel Hotels Rotterdam Centre Hans van Schaick heeft vertrouwen in de toekomst. ‘We hebben nu het grootste en meest succesvolle viersterrenhotel in Rotterdam. Met een gloednieuw onderscheidend vijfsterrenhotel pal ernaast zijn we overtuigd van succes.’

De hotels moeten samen zowel gasten van de leisure als de zakelijke markt trekken. ‘Voor individuele gasten zijn we aantrekkelijk door de luxe ambiance, de unieke locatie en overweldigende wellnessfaciliteiten. Op de congresmarkt zijn we populair door de combinatie van vier en vijf sterren met in totaal 476 kamers en congresfaciliteiten tot 400 personen.’

Reageer op dit artikel