nieuws

Inntel Hotels wil nieuw hotel in Rotterdam

Hotel

Michel Geurts van Inntel Hotels kondigt de bouw aan van een groot hotel in Rotterdam. Het gaat om een vijfsterrenhotel pal naast het bestaande Golden Tulip Rotterdam Centre, ook in eigendom van Inntel Hotels.

Inntel Hotels wil nieuw hotel in Rotterdam

‘We hebben vorig jaar het leegstaande gebouw naast ons hotel Golden Tulip Rotterdam Centre aangekocht. We zijn nu bezig met het concretiseren van de plannen’, zegt Geurts tegenover MissetHoreca.nl.

Geurts denkt aan een hotel met zo’n tweehonderd kamers. Het gaat zeer waarschijnlijk een vijfsterrenhotel worden. Geurts: ‘Voor de vakantie volgend jaar starten we met de sloop van het gebouw. Het nieuwe hotel moet in 2012 klaar zijn. De bouwaanvraag moet nog worden ingediend’.

Inntel Hotels is eigenaar van vier hotels; Golden Tulip Amsterdam-Centre, Golden Tulip Rotterdam-Centre, Golden Tulip Amsterdam-Zaandam en Golden Tulip Resort Zutphen. Of Geurts zijn volgend jaar aflopende franchisecontracten bij Golden Tulip verlengt, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel