nieuws

Inntel Zaandam kiest voor Hospice Zaanstreek

Hotel

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam heeft Stichting Hospice Zaanstreek gekozen als goed doel. De gehele kameromzet van de eerste dag van het nieuwe hotel komt ten goede aan Hospice Zaanstreek.

Inntel Zaandam kiest voor Hospice Zaanstreek

Wekenlang konden betrokkenen en geïnteresseerden kenbaar maken voor welk goed doel het in aanbouw zijne hotel zou moeten kiezen. Stichting Hospice Zaanstreek kreeg met 65 procent de meeste stemmen, gevolgd door Stichting tot behoud van het Stoomschip (34 procent) en Vereniging de Zaansche Molen (1 procent).

Stichting Hospice Zaanstreek zal de gehele kameromzet van de openingsdag op 18 maart overhandigd krijgen tijdens de officiële opening op 22 april. Een kamer in het nieuwe hotel tijdens de opening kost 99 euro.

Hospice Zaanstreeek is een stichting die warme, gastvrije, huiselijke zorg verleent aan de mensen in hun laatste levensfase. Door middel van donatie en giften kunnen zij blijven bestaan, want veel mensen kunnen de kosten niet op hun verzekering verhalen.

Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam is onderdeel van Inntel Hotels en beschikt over 160 kamers. Een van de opvallendste aspecten van het hotel is het markante exterieur.

Reageer op dit artikel