nieuws

InterContinental wil 60.000 nieuwe kamers

Hotel

InterContinental Hotel Group (IHG) maakte dinsdag bekend dat vorig jaar bijna 29.000 kamers aan het portfolio zijn toegevoegd. Dit jaar moeten er twee keer zoveel bij.

InterContinental wil 60.000 nieuwe kamers

Om dat aantal te bereiken tekende IHG alleen dit jaar al voor 900 nieuwe hotels in de ontwikkel-pijplijn, bijna drie keer zoveel als in 2003, het eerste jaar dat IHG als onafhankelijk bedrijf opereerde.

‘We hebben de grootste pijplijn in de hotelindustrie’, zegt ceo Adrew Cosslett op Caterer.com.

Hij voegt nog toe dat de plannen om Holiday Inn te restylen bij de franchisenemers goed ontvangen is. De eerste vernieuwde Holiday Inn opent nog dit voorjaar, in 2010 moeten alle hotels van het merk vernieuwd zijn.

Meer IHG berichten:

Reageer op dit artikel