nieuws

Interesse Kurhaus in noodlijdend Vitalizee

Hotel

Het Kurhaus in Scheveningen is geïnteresseerd in het in problemen verkerende kuurcomplex Vitalizee. General manager Erwin Bruyn heeft openlijk de interesse kenbaar gemaakt, maar heeft nog geen contact gehad met de curator van het kuur- en saunaparadijs, gelegen naast het Kurhaus.

Interesse Kurhaus in noodlijdend Vitalizee

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Bruyn bevestigt in de krant de interesse. Verder laat hij weten dat er nog geen contact is geweest met curator Wieneke Lisman van DVDW Advocaten over een mogelijke overname.

Bruyn zegt geschokt te zijn over de moeilijkheden bij Vitalizee. ‘Want dit bedrijf is belangrijk voor zowel onze gasten als Scheveningen. Ik hoop sowieso dat het blijft. Ik moet goed nadenken of we er iets mee kunnen in deze tijden van recessie. Het is nu lastig te investeren in bijvoorbeeld noodzakelijke renovatie. De banken zullen niet happig zijn mee te doen’, aldus Bruyn.

Het is niet de eerste keer dat het Kurhaus interesse toont in Vitalizee. Volgens het Algemeen Dagblad deed het Kurhaus eerder pogingen om Vitalizee over te nemen. Mocht het tot een overname komen, dan krijgt het Kurhaus weer een echt ‘kuurhuis’, zoals het ooit in 1885 begon.

Reageer op dit artikel