nieuws

Internationale topfunctie voor Gert Noordzy

Hotel

De Nederlandse hotelier Gert Noordzy is benoemd tot Regional Director Hotel Openings voor de Wyndham Hotel Group in Azië. In zijn nieuwe functie is Noordzy verantwoordelijk voor de regionale expansie van nieuwe vestigingen onder de Wyndham vlag, inclusief franchisehotels.

Internationale topfunctie voor Gert Noordzy

Het regionaal kantoor is gevestigd in Hong Kong. De 40-jarige Gert Noordzy is in 1991 afgestudeerd aan de Middelbare Hotelschool “Hanze College” in Zwolle en sinds 1993 actief in de hotellerie in het Verre Oosten, waarvan acht jaar met Accor Asia-Pacific en vijf jaar met Intercontinental Hotels Group in China (IHG).

Bij IHG was hij ondermeer verantwoordelijk voor de lancering van Holiday Inn Express in China. De Amerikaanse Wyndham keten behoort tot een van ’s werelds grootste hotelketens.

Het bedrijf exploiteert onder eigen management en franchise 7.090 hotels in maar liefst 66 landen met merken zoals Wyndham, Ramada, Days Inn en Howard Johnson.

De groep staat aan de vooravond van een aggresieve groei in het Verre Oosten, met name gericht op China. In Nederland is Wyndham ondermeer bekend als het Wyndham Apollo Hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel