nieuws

Internetprijs lonkt voor Landal

Hotel

Landal GreenParks is met haar website www.landal.nl genomineerd voor Nationale Thuiswinkel Award 2006. Landal doet in de categorie Reizen en Vrije Tijd een gooit naar de hoofdprijs van deze prestigieuze internetwedstrijd.

Internetprijs lonkt voor Landal

Commercieel directeur Bas Hoogland is in zijn nopjes over de nominatie. ‘We zijn enorm blij met de nominatie voor deze meeste belangrijke prijs in Nederland op het gebied van online verkoop. We zijn de enige genomineerde die zelf een product hebben én aanbieden, daar de andere genomineerden touroperators zijn’, aldus Hoogland.

Hoogland vervolgt: ‘Daarnaast hebben we de afgelopen jaren keihard gewerkt en veel geïnvesteerd om meer te bieden dan alleen een snelle online boekingsmachine. Gasten kunnen bij ons zien wat er in de omgeving te doen is tijdens hun verblijft. Deze nominatie is een beloning voor goed luisteren naar wat de gasten willen.’

Landal moet nog wel ‘even’ afrekenen met geduchte tegenstanders, zoals Elmar Reizen, Jiba, Peter Langhout Reizen en Sunweb Vakanties. De jury maakt 23 maart de winnaars bekend. De wedstrijd bevat vijf categorieën. Dat zijn naast Reizen en Vrije Tijd: Financiële Diensten, Multimedia, Speciaalzaken en Warenhuizen. De prijs wordt bepaald door te stemmen op www.thuiswinkelawards.nl.

De website van Landal wordt jaarlijks door ruim 5 miljoen mensen bezocht. Het aantal online reserveringen bij de bungalowgigant nam het afgelopen jaar toe van 20 naar 30 procent. Thuiswinkel.org is de branchevereniging voor bedrijven die producten en/of diensten op afstand verkopen aan consumenten.

Reageer op dit artikel