nieuws

Jan Reuvers nieuwe voorzitter Club van Elf

Hotel

Tijdens de jaarvergadering van de Club van Elf, de vereniging van de grote dagattractiebedrijven, heeft Henric Bemboom de voorzittershamer overgedragen aan Jan Reuvers, algemeen directeur van Compagnie des Alpes, regio Noord. Bemboom wordt eerste Vice President bij Europarks in München.

Jan Reuvers nieuwe voorzitter Club van Elf

Jan Reuvers, een man met een rijke, ruim dertigjarige carrière in de vrijetijdssector, neemt de voorzittershamer van de Club van Elf over. Jan Reuvers is momenteel verantwoordelijk voor de exploitatie van Walibi World, Dolfinarium Harderwijk, Avonturenpark Hellendoorn en het Duitse park Fort Fun, allen deel uitmakend van de Compagnie des Alpes.

Hotelsector

Reuvers begon zijn loopbaan in de Canadese hotelsector. In 1989, een paar jaar voor de opening, zette hij voet op echte attractiebodem in Disneyland Resort Paris. Na 8 jaar Disney, lokte Opel Live in Duitsland. Na een kort jachthaven intermezzo, vroeg Compagnie des Alpes hem als directeur van het Dolfinarium in Harderwijk, een taak die inmiddels fors is uitgebreid.

Uitdaging

De donkere wolken van de financiële crisis en mogelijke recessie ziet Reuvers als een extra uitdaging voor de attractiesector. Bevordering van het functioneren van de binnenlandse toeristische markt is daarbij een eerste taak.

Reageer op dit artikel