nieuws

Joost van Damme weg bij Amadore

Hotel

Joost van Damme is vertrokken uit de leiding van het Zeeuwse Amadore Hotels & Restaurants. Van Damme heeft zijn aandelen verkocht aan compagnon Jerry van Zuijlen. Van Damme beraadt zich op de toekomst.

Joost van Damme weg bij Amadore

Van Zuijlen koopt de aandelen van Van Damme over en is nu 100 procent eigenaar van het Zeeuwse horecaconcern Amadore. Woensdag 29 juli zetten Van Zuijlen en Van Damme hun handtekening onder de overnameakte.

Van Damme zegt zin te hebben in iets nieuws, zonder kwijt te willen wat hij exact wil. ‘Ik oriënteer me op iets nieuws, waar ik veel zin in heb. Maar ik heb nog niets concreets. Er ligt geen conflict ten grondslag aan mijn besluit’, zegt Van Damme, die een grote liefde heeft voor Zuid-Afrika.

Ook Van Zuijlen onderstreept dat er van een conflict geen sprake is. ‘Ik raak mijn compagnon kwijt, maar behoud een vriend. Het is zijn keus geweest. We hebben er maanden over gesproken en het is mij uiteindelijk gelukt om zijn aandelen over te kunnen nemen’.

In Misset Horeca van 7 augustus meer over het vertrek van Joost van Damme.

Reageer op dit artikel