nieuws

Jubilerend hotel houdt concert met Wibi Soerjadi

Hotel

Hampshire hotel ’t Hof van Gelre in Lochem bestaat dit jaar zeventig jaar. Dit jubileum viert het hotel met een concert met Wibi Soerjadi en het twaalfjarige wonderkind, Rangel Silaev, pianist en componist.

Jubilerend hotel houdt concert met Wibi Soerjadi

Het concert vindt niet in het eigen hotel plaats, maar in de tuin van Landgoed Huize Verwolde in Laren. Hof van Gelre viert het zeventigjarig bestaan het hele jaar door met speciale arrangementen en restaurantaanbiedingen. Muziek speelt vaker een belangrijke rol.
In 1942 verbouwde de Oostenrijker Paul Finster het toenmalig pension Aurora tot hotel Hof van Gelre. De derde generatie van de familie Finster staat inmiddels aan het roer van het hotel. Ze hebben net een metamorfose van restaurant, lounge en ontbijtrestaurant afgerond.
Het hotel organiseert het concert op 10 juni samen met de stichtingen Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen.

Reageer op dit artikel