nieuws

Junk snijdt nachtportier in keel

Hotel

Een nachtportier van hotel Inntel in Zaandam is afgelopen weekend gewond geraakt door een 32-jarige Amsterdammer. De dader verraste de hotelhulp en sneed hem in zijn keel. De politie heeft de dader, die waarschijnlijk onder invul van drugs was, aangehouden.

Het steekincident vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag, zo meldt het Noordhollands Dagblad. De man meldde zich bij de nachtportier en vroeg om sigaretten. De nachtportier ging door met zijn werk en werd korte tijd later van achteren aangevallen, waarbij hij in zijn keel werd gestoken.

De dader vluchtte, maar werd in het restaurant van het hotel opgepakt door de gealarmeerde politie. De nachtportier moest voor zijn verwondingen worden opgenomen in het ziekenhuis. De politie zoekt nog getuigen die de Amsterdammer rond het hotel hebben gezien.

Reageer op dit artikel