nieuws

Juryrondes Terras Top 100 in mei en juni

Hotel

De mysterybezoeken zullen plaatsvinden in de maand mei en juni en alleen bij goed terrasweer. De mysterybezoeken zijn dit jaar fors opgevoerd van 160 naar 250 in totaal. In de eerste ronde zullen 200 bedrijven worden bezocht waarvan de top 50 van vorig jaar deel uitmaken.

Juryrondes Terras Top 100 in mei en juni

Het aantal mysterybezoeken is dit jaar fors opgevoerd van 160 naar 250 in totaal. In de eerste ronde zullen 200 bedrijven worden bezocht waarvan de top 50 van vorig jaar deel uitmaken.

‘We willen de kwaliteit van de top blijven jureren’aldus Peter Garstenveld, hoofdredacteur Misset Horeca. Hij benadrukt dat de Misset Terras Top 100, powered by Lipton Ice, ook een echte wedstrijd is.

‘Met winnaars en afvallers. Kern is dat we niet als consument maar als vakmedium naar de terrassen willen kijken. Een goede sfeer en een gezellige zit is net zo belangrijk als het maken van omzet op de terrasmeters’, aldus Garstenveld

Uit de top 200 komt een voorlopige top 100. Daarvan zal de top 25 nogmaals bezoek ontyangen van mystery guests. De 10 beste terrassen krijgen in een laatste ronde voor een derde keer een bezoek. De overgebleven laatste vijf krijgen dan nog eens bezoek van een vakjury.‘Hoe dichter bij de nummer 1, hoe scherper de wedstrijd wordt’, aldus Garstenveld.

Moet een vakblad als Misset Horeca wel terrassen beoordelen? Garstenveld: ‘We kijken overduidelijk door de bril van een vakmedium. Nogmaals, het winnende terras hoeft niet het meest in het oog springende terras te zijn. Dat er een topondernemer met een topteam staat vinden wij net zo belangrijk’.

‘We maken ook geen selectie van slechte terrassen. We zijn op zoek naar de top 100 beste terrassen. Nummer 100 is nog steeds een uitstekend terras.’

Reageer op dit artikel