nieuws

Kamermeisje doet aangifte tegen topman IMF

Hotel

Een kamermeisje van het luxe Sofitel Hotel aan Times Square in New York heeft aangifte gedaan tegen de topman van het IMF, Dominique Strauss-Kahn. Het kamersmeisje heeft de topman inmiddels aangewezen in een line op, een rij met verder onschuldige mannen.

Kamermeisje doet aangifte tegen topman IMF

In de hotelkamer van de Fransman Strauss-Kahn (62) is sporenonderzoek gedaan. De topman zou haar daar hebben verkracht. Ook wordt hij beschuldigd van vrijheidsberoving.

Het 32-jarige kamermeisje werkte drie jaar voor het hotel, het Sofitel aan het Times Square, dat overigens tot een Franse keten behoort. Volgens haar baas werkte ze daar naar grote tevredenheid. Nooit eerder kwam ze in de problemen.

Na onderzoek werd het kamersmeisje gisteren met een deken over haar hoofd weggebracht om haar identiteit verborgen te houden voor de toegestroomde media.

De Fransman die de reputatie van rokkenjager heeft moet later vandaag voor de rechter verschijnen. Ook op zijn lichaam wordt vandaag sporenonderzoek gedaan. Tot nu toe ontkent de Fransman alle beschuldigingen.

Er circuleren geruchten dat het een val zou zijn waar de topman met open ogen is ingetrapt.

Reageer op dit artikel