nieuws

Kanshebbers Beste Bed&Breakfast 2010

Hotel

Er zijn nog drie kanshebbers voor de titel Beste Bed&Breakfast van Nederland. De genomineerden zijn De Rakelhoeve in Middelbeers (Noord-Brabant), Gastenverblijf Huize Nijhof in Aalten (Gelderland) en Op de Keizer in Deventer (Overijssel).

Kanshebbers Beste Bed&Breakfast 2010

De uiteindelijke winnaar wordt op 22 juni bekend gemaakt in Bed&Breakfast De Donk in Bergharen.

De drie genomineerden zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en de beoordelingen van de gasten.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Bed & Breakfast Nederland, de stichting die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het classificatiesysteem voor de bed & breakfast sector. De kwaliteit wordt aangeduid met tulpen op een schaal van één tot en met vijf.

Vorig jaar won Bed & breakfast `La Gourmandise’ in het Zuid-Limburgse Bemelen.

Reageer op dit artikel