nieuws

Kanshebbers Terras Top-100 bekend

Hotel

Honderdvijftig horecabedrijven zijn geselecteerd om in aanmerking te komen voor de Misset Horeca Terras Top-100, de ranglijst met beste horecaterrassen van Nederland. Vanochtend zijn zowel de bedrijven die doorgaan als de bedrijven die afgevallen zijn, geïnformeerd.

Kanshebbers Terras Top-100 bekend

Bijna 650 cafés, restaurants, hotels en strandzaken schreven zich in sinds de inschrijfperiode van start ging tijdens de Horecava begin dit jaar. Na een strenge voorselectie van AQ Services International Europe zijn vrijdagochtend de 150 gelukkigen bekendgemaakt.

Deze 150 bedrijven worden de komende weken onaangekondigd bezocht door mystery guests, die het terras op alle vakaspecten beoordelen. Op basis van deze bevindingen en in combinatie met de beschikbare kengetallen wordt de definitieve Top-100 geformeerd.

Vorig jaar werd Het Zalmhuis in Rotterdam uitgeroepen tot Terras van het Jaar, de titel die hoort bij de nummer één positie in de ranglijst. Dit jaar wordt de complete ranglijst op donderdag 9 juli bekendgemaakt.

De Misset Horeca Terras Top-100 is een initiatief van Misset Horeca en Lipton IceTea.

Meer Terras Top 100-nieuws:

Reageer op dit artikel