nieuws

Katja serveert bij Van der Valk

Hotel

Van der Valk Hotel Leusden is het toneel geweest van televisieopnames van het BNN-programma Katja vs De Rest. Binnenkort is op tv onder meer te zien hoe Katja Schuurman gasten van het horecabedrijf een diner serveert.

Katja serveert bij Van der Valk

Dinsdag 11 december zijn de opnames gemaakt in het Van der Valk Hotel Leusden. Het betreffende programma van BNN wordt vrijdag 21 december om 2025 uur uitgezonden op Nederland 3.

In het programma vecht Katja Schuurman een strijd uit met BN’ers waarbij ze drie verschillende opdrachten moet uitvoeren. Eén van die opdrachten bestond uit het serveren van de gasten in restaurant Van der Valk Hotel Leusden.

Jana van Lamoen en Marlijn van der Valk van Van der Valk Hotel Leusden hebben Schuurman in een korte cursus de kneepjes van het horecavak bijgebracht. Vervolgens moest Schuurman zelfstandig gerechten serveren voor gasten.

Hotel Leusden ligt tussen Amersfoort en Utrecht. Het viersterrenhotel bestaat volgend jaar tien jaar. Op 16 januari 2008 wordt het startsein gegeven met als absoluut hoogtepunt een groot vuurwerk.

Reageer op dit artikel