nieuws

Keeping Up Award voor hotel De Keizerskroon

Hotel

Bilderberg hotel De Keizerskroon in Apeldoorn heeft de Keeping Up Award 2009 gewonnen. De housekeeping afdeling van dit hotel mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen. De prijs is voor de derde keer uitgereikt, eerder winnaars waren Barbizon in Amsterdam en L’Empereur in Maastricht.

Keeping Up Award voor hotel De Keizerskroon

Naast De Keizerskroon waren ook de volgende hotels doorgedrongen tot de finale van Keeping up 2009: De Linge Hotel Elst, Radisson Blu Hotel Amsterdam, NH Sparrenhorst, Park Plaza Mandarin in Eindhoven en hotel The Dylan in Amsterdam.

De jury had lovende woorden voor de passie van het winnende team en de manier waarop de gast centraal staat in de dienstverlening. Het hotel scoorde op alle wedstrijdonderdelen (inschrijving – mystery guest en presentatie) het best.

Naast de titel krijgt het winnende team ook een cheque van 1500 euro.

De jury bestond uit Sepp Rickli van KHN, Haijde de Vries van Mystery Guest BV en Jan Langstraat, voormalig directeur van Blycolin.

Zi eook

Reageer op dit artikel