nieuws

Kerstboomwensactie in alle Fletcher Hotels

Hotel

Fletcher Hotels komt met een grote ludieke kerstactie. In alle 48 hotels kunnen bezoekers vanaf 13 december een kerstwens achterlaten in een kerstboom. Op een kerstbal kunnen gasten en buurtbewoners melden wie een 5-gangen verrassingsdiner verdient en waarom.

Kerstboomwensactie in alle Fletcher Hotels

Gasten en buurtbewoners kunnen in het hotel een kerstbal halen. Op de bal kunnen ze aangeven wie een verrassingsdiner verdient en waarom. De mooiste kerstwens zal uitkomen, zo laat Fletcher weten. Tot 31 december kunnen de kerstballen in de boom worden gehangen.

De groeiende hotelgroep is de Flechter Kerstwensboom, zoals de actie heet, gestart omdat het veel waarde hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Na afloop van de campagne neemt Fletcher contact op met de winnaar van het 5-gangen verrassingsdiner.

Reageer op dit artikel