nieuws

KHN boos over fotomontage Van der Grinten

Hotel

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is boos op HierMagHetWel.nl, de website die berichtgeving rondom het rookverbod in de horeca intensief volgt. Reden voor de boosheid is de manier waarop KHN-directeur Van der Grinten werd afgebeeld een artikel.

KHN boos over fotomontage Van der Grinten

In het bewuste artikel werden kritische kanttekeningen geplaatst bij de reactie van KHN op de vrijspraak van het Bredase café Victoria.

De grappig bedoelde fotomontage van de directeur als Indiaan is op de KHN-burelen allesbehalve in goede aarde gevallen, staat op HierMagHetWel.nl te lezen. De KHN heeft geen behoefte om op HierMagHetWel te reageren op de gewraakte foto. ‘Wij hebben vastgesteld wat de journalistieke afweging van HierMagHetWel is’, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel