nieuws

KHN waarschuwt voor hotelsto4u.com

Hotel

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft een waarschuwing uitgestuurd aan hoteliers voor de website hotelsto4u.com. De branchevereniging zegt berichten te ontvangen dat via deze site hotelkamers worden verkocht zonder dit aan de betrokken hotels te melden.

KHN waarschuwt voor hotelsto4u.com

KHN meldt op haar site dat er in een aantal gevallen gasten op de stoep van hotels stonden met vouchers waar geen gegarandeerde betaling tegenover stond. De website www.hotelsto4u.com vermeldt meerdere Nederlandse hotels.

Bij navraag bij een aantal hotels bleek dat zij hier niet van op de hoogte zijn en dat er ook geen overeenkomst met de site, zo laat KHN weten. KHN schrijft: ‘Wel hebben hotels gasten aan de balie gehad die aangaven via deze site geboekt te hebben. Zij konden echter geen gegarandeerde betalingsbewijzen overleggen’.

KHN adviseert hotels om te kijken of ze vermeld worden op de site en, indien ongewenst, dit te laten weten aan de beheerder van hotelsto4u.com. Dit kan via een contactformulier op de site.

KHN heeft de boekingssite inmiddels om opheldering gevraagd. ‘Maar tot op heden hebben we geen antwoord gekregen’, zei een woordvoerder woensdag.

Reageer op dit artikel