nieuws

Kijkcijfers Herrie In Het Hotel bekend

Hotel

Bijna een miljoen mensen hebben dinsdagavond naar de eerste aflevering van Herrie In Het Hotel van Herman den Blijker gekeken. Daarmee is Den Blijker een van de absolute kijkcijferkanonnen van RTL4, de hoofdzender van de commerciële omroep.

Kijkcijfers Herrie In Het Hotel bekend

In het tv-programma schudde topkok Herman den Blijker samen met hotelexpert Reimers het Drenthe hotel-restaurant Klokbeker wakker. Uit de jongste kijkcijfers blijkt dat 989.000 mensen getuige waren hoe de ‘horecadokters’ Den Blijker en oud-general manager Reimers in hotel-restaurant Klokbeker in Norg aan de slag gingen.

Herrie in het hotel is met 989.000 kijkers de nummer drie van RTL4 van dinsdagavond, net achter Goede Tijden Slechte Tijden en Bouwval Gezocht. In de overall ranking van gisteren zien we Den Blijker terug op plaatst elf.

Het best bekeken programma van dinsdag 16 oktober was met 1,6 miljoen kijkers Opgelicht, gevolgd door het Journaal van 20.00 uur (1,5 miljoen kijkers).

Zie ook

Reageer op dit artikel