nieuws

Klein Zwitserland Bilderbergs beste

Hotel

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum nabij Arnhem is door keteneigenaar Bilderberg uitgeroepen tot Hotel van het Jaar 2007. Het hotel scoorde financieel en kwalitatief het best van de Bilderberg hotels.

Klein Zwitserland Bilderbergs beste

Het hotel in Heelsum krijgt de titel vanwege het behalen van de hoogste scores over het afgelopen jaar op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit en de waardering van de ‘mystery guest’.

Naast een wisseltrofee ontvangt het Hotel van het Jaar een geldbedrag voor een personeelsfeest. Peter de Beer van Hotel Klein Zwitserland zegt trots te zijn op de titel. ‘Geweldig, een kroon op het werk van alle medewerkers die hebben bijgedragen in het succes’.

Ook topman Dries van der Vossen van Bilderberg spreekt zijn trots over het hotel uit. ‘We zijn er ontzettend trots op een juweel als Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in onze portefeuille te hebben. Het hotel en de medewerkers hebben deze titel verdiend’.

Reageer op dit artikel