nieuws

Koningin opent vernieuwde locatie NHTV

Hotel

Koningin Beatrix heeft de geheel vernieuwde locatie van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda geopend. De locatie herbergt de opleidingen Hoge Hotelschool Breda en International Real Estate and Facility Management.

Koningin opent vernieuwde locatie NHTV

De Koningin arriveerde woensdag 17 december om 14.15 uur bij NHTV en kreeg een rondleiding door de vernieuwde locatie. Hierna gaf ze, met een slag op een grote hotelbel, het startsein voor de feestelijke opening.

De locatie van NHTV is in twee jaar tijd uitgebreid en heeft een complete metamorfose ondergaan. Zo is het gebouw voorzien van een instructiekeuken, koffiecorner, een bierlokaal, binnentuin met terras en een grote foyer waar gasten gebruik van kunnen maken.

De Engelstalige opleiding van NHTV is in 2001 gestart en leidt haar studenten op tot zelfstandige en breed inzetbare hotelmanagers. In 2007 riep weekblad Elsevier de Hoge Hotelschool Breda uit tot ‘Beste Hotelschool van Nederland’.

Reageer op dit artikel