nieuws

Kurhaus ondergaat metamorfose

Hotel

Het Haagse tophotel Kurhaus wordt momenteel fors onder handen genomen door bouwlieden. Ruim 130 kamers worden volledig gerenoveerd. Daarnaast krijgt het bekende bedrijf als eerste hotel in Den Haag een luxe Executive Lounge.

Kurhaus ondergaat metamorfose

Het Steigenberger Kurhaus Hotel trekt het eerste kwartaal van dit jaar uit om groots te verbouwen. De 130 kamers worden momenteel volledig gerenoveerd en voorzien van warme kleuren, moderne inrichting, strak design en flatscreen geïntegreerde tv’s.

Daarnaast ontwikkelt het Kurhaus als eerste Haagse hotel een luxe Executive Lounga. ‘Speciaal voor de zakelijke reiziger creëren we een ruimte waar zij kunnen ontbijten, werken, vergaderen, een drankje kunnen drinken na een lange dag. Alle businessfaciliteiten zijn ingesteld op deze doelgroep en met de kamersleutel van een Executive kamer op de vijfde verdieping heeft men toegang tot de lounge’, laat communicatiemanager Manon Verhoeven van het Kurhaus weten.

De eerste kamers worden op 6 april opgeleverd. Een Duitse interieurontwerpen houdt zich bezig met de grootscheepse kamerrenovatie. Gasten van het Kurhaus worden speciaal geïnformeerd over de bouwactiviteiten. Hoeveel geld er gemoeid is met de metamorfose is niet bekend, maar aannemelijk is dat het om een miljoenenverbouwing gaat.

Zie ook

Reageer op dit artikel