nieuws

Kurhaus opnieuw gastheer VI Oranje

Hotel

Het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen is komende zomer opnieuw het decor van VI Oranje. Dit populaire praatprogramma van RTL 7 wordt uitgezonden tijdens het EK-voetbal in Oekraïne en Polen en is een variant op het wekelijkse Voetbal International.

Kurhaus opnieuw gastheer VI Oranje

In juni 2012 komen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen voor de tweede keer naar het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Infothuis.tv schrijft dat het populaire RTL 7-programma vanuit het hotel in de badplaats wordt uitgezonden tijdens het EK-voetbal in juni.

Tijdens de wereldkampioenschappen voetbal in 2010 in Zuid-Afrika werd VI Oranje voor het eerst uitgezonden. Het concept is een variant op het succesvolle Voetbal International, dat iedere week op maandag en vrijdag te zien is op RTL 7.

De gemeente Den Haag en diverse marktpartijen in Scheveningen hebben Den Haag-Scheveningen uitgeroepen tot VI Oranje Stad 2012. De Hofstad staat de hele maand juni in het teken van het EK-voetbal.

De samenwerking tussen RTL, Radio 538 en Den Haag is tot stand gekomen onder coördinatie van Stichting Marketing Scheveningen. Ook de gemeente Den Haag en diverse ondernemers verlenen hun medewerking.

Reageer op dit artikel