nieuws

La Gourmandise beste bed & breakfast 2009

Hotel

Bed & breakfast `La Gourmandise’ in het Zuid-Limburgse Bemelen is uitgeroepen tot beste bed & breakfast van Nederland 2009.

La Gourmandise beste bed & breakfast 2009

`La Gourmandise’ is Frans voor `de lekkernijen’. Vroeger was in de woning een delicatessenwinkel gevestigd, waar gasten van heinde en verre kwamen voor ambachtelijke broden, salades, kaas en vleeswaren.

Het B&B heeft twee kamers in een mergelboerderij uit 1865 in het pittoreske dorpje Bemelen, vlakbij Maastricht. Binnenkort gaat La Gourmandise uitbreiden naar drie kamers en zal ook welness faciliteiten gaan aanbieden.

Weer Limburg

De winnaar werd 14 maart bekend gemaakt tijdens de internationale bed & breakfast beurs `B&B EXPO’ in Brussel. Hanny Hoedemaker, directeur van Stichting Bed & Breakfast Nederland en oprichter van Bedandbreakfast.nl reikte de prijs uit aan Remand Houben en Roos Mestrini, de eigenaren van `La Gourmandise’.

Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat het beste B&B in Limburg zit.

Reageer op dit artikel