nieuws

Landal bouwt eerste park in Zeeuws-Vlaanderen

Hotel

Landal opent voor de zomer van 2012 de eerste vakantiebungalows op een nieuw park in Zeeuws Vlaanderen. Strand resort Nieuwvliet-Bad krijgt 206 recreatiewoningen plus een centrumgebouw met horecavoorzieningen en een zwembad.

Landal bouwt eerste park in Zeeuws-Vlaanderen

Nieuwvliet-Bad is het eerste park van Landal in Zeeuws Vlaanderen. Vanaf de vakantiewoningen is het strand op loopafstand gelegen. Steden in de directe nabijheid van het park zijn Knokke, Breskens maar ook Cadzand en Sluis.

Landal heeft voor de realisatie van het park een samenwerkingsovereenkomst gesloten met ontwikkelaar Ballast Nedam. De verkoop van de woningen is inmiddels gestart. De bouw van het park start in het tweede kwartaal van 2011.

De te bouwen recreatiewoningen zijn geschikt voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen. Van enkele typen komt een luxe variant beschikbaar met onder andere een saune en een zonnebank.

Reageer op dit artikel