nieuws

Landal debuteert in Zwitserland

Hotel

Landal GreenParks heeft de eerste gasten ontvangen in het nieuwe Landal Vierwaldstättersee. Het is het eerste park van de bungalowgigant in Zwitserland. Inmiddels bouwt Landal aan een tweede park in het Alpenland.

Landal debuteert in Zwitserland

Landal Vierwaldstättersee ligt op een plateau aan het Vierwoudstedenmeer en aan de voet van de Alpenreuzen Pilatus en Rigi. Het park bestaat uit 42 comfortabele vier-, zes-, acht- of tien persoonsappartementen met balkon en terras.

Verder is er op het park een overdekt zwembad met whirlpool, stoombad, massagedouche, wildwaterbaan, waterval, grote glijbaan, uitgebreid wellness, saunacomplex en diverse horeca-activiteiten.

Landal richt zich met het nieuwe park, net als de parken in Oostenrijk en Tsjechië, op zowel zomergasten als wintersportgangers. ‘Er is veel vraag van jonge gezinnen met kinderen die hun eerste kennismaking met de wintersport bij het vertrouwde Landal willen doorbrengen. Ook gaan veel van onze gasten in de zomer wandelen en fietsen in deze regio’s en zien we veel potentieel voor de zomer- en schoolvakanties’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Landal bouwt momenteel aan een tweede park in Zwitserland. Dit luxe resort komt aan de Walensee, gelegen tussen Zürich en Chur. De opening van dit park staat gepland voor december 2008.

Eerdere berichten over Landal

Reageer op dit artikel