nieuws

Landal en Center Parcs verwachten topzomer

Hotel

Bungalowparken in ons land lopen voor de komende zomer al behoorlijk vol. Dat laten Landal GreenParks en Center Parcs desgevraagd weten. Vooral de goede zomer van afgelopen jaar heeft veel Nederlanders doen besluiten dit jaar de zomervakantie in eigen land te vieren.

Landal en Center Parcs verwachten topzomer

‘Het ziet er naar uit dat het voor ons echt een topzomer wordt. In vergelijking met vorig jaar lopen de boekingen voor de zomer momenteel in de dubbele cijfers’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland op de voorpagina van De Telegraaf.

Warmterecords

Ook Center Parcs constateert dat de zomerboekingen vroeg op gang zijn gekomen dit jaar. ‘Er is al veel meer geboekt voor de zomer dan vorig jaar op dit moment het geval was’, aldus directeur Paul Gereads.

De grote belangstelling voor de Nederlandse bungalowparken en camping wordt toegeschreven aan de verwachting dat de komende zomer zonnig en warm zal zijn. Het optimisme wordt vooral gevoed door het fraaie zomerweer van afgelopen jaar. Toen sneuvelden diverse warmterecord met een snikhete juli als hoogtepunt.

Reageer op dit artikel