nieuws

Landal gooit gloeilampen eruit

Hotel

Landal GreenParks vervangt op al haar parken de gloeilampen voor spaarlampen. Landal wil zo de sterk gestegen energiekosten terugdringen. De vervangactie betreft ruim honderdduizend lampen.

Landal gooit gloeilampen eruit

‘De omschakeling naar spaarlampen maakt deel uit van een integraal besparingsprogramma bij Landal. Onze energiekosten zijn de afgelopen jaren explosief gestegen, variërend van 25 tot 40 procent’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal.

Sfeerlicht

Hoogland: ‘Er is lang gezocht naar een spaarlamp die veel sfeerlicht geeft. Dat is belangrijk in een vakantiebungalow. We zijn blij die gevonden te hebben. De invoering wordt een enorme operatie, die we per park gaan aanpakken. Dat gaat even duren’.

Zestig parken

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheeft en exploiteert zestig bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Op de parken en de kantoorlocaties werken 2.500 mensen.

Zie ook:

Landal neemt exploitatie De Lommerbergen over

Reageer op dit artikel