nieuws

Landal GreenParks opent Amsterdamse Beurs

Hotel

Landal GreenParks heeft gisteren de traditionele gongceremonie op Beursplein 5 verricht. De gongslag –stipt om 09.00 uur– luidde het begin van de handelsdag in op ‘Beursplein 5’, de Amsterdamse beurs. De directie van Landal GreenParks werd bij de ceremonie vergezeld door Landal’s mascotte Bollo de Beer.

Landal GreenParks opent Amsterdamse Beurs

Aanleiding voor de organisatie NYSE Euronext om Landal GreenParks uit te nodigen was het feit dat Landal GreenParks recent is uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2010’. Landal maakt deel uit van Wyndham Exchange and Rentals, een divisie van het aan de NYSE genoteerde Wyndham Worldwide.

“We zijn bijzonder vereerd om in Amsterdam deze handelsdag te hebben mogen openen. Slechts weinig bedrijven in de toeristisch/recreatieve sector valt deze eer te beurt. We scoren al enkele jaren mooie groeicijfers, enerzijds door expansie van parken in binnen- en buitenland, anderzijds door een stijging van het aantal gasten. We spinnen garen bij het feit dat Nederlanders dichter bij huis vakantie vieren en dat onze voortdurende focus op de gast wordt gewaardeerd. Dat zie je terug in een award als het Klantvriendelijkste Bedrijf, maar ook in onderscheidingen als Beste aanbieder bungalowparken van Zoover reisbeoordelingen en de Thuiswinkel Award die ons al vijf achtereenvolgende jaren is uitgereikt vanwege de beste website in de sector Reizen en Vrije Tijd,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Reageer op dit artikel