nieuws

Landal heeft eco-woningen op Aelderholt

Hotel

Landal GreenParks leverde op Landal Aelderholt in Drenthe de eerste uitbreidingsfase op. Op de voormalige golfbaan van het park staan nu onder andere tien luxe Eco-woningen en een bungalow voor maximaal 24 personen.

Landal heeft eco-woningen op Aelderholt

‘Met de uitbreiding geeft Landal GreenParks een duurzame kwaliteitsimpuls aan het park’, schrijft de bungalowverhuurder in een persbericht.

30 grote woningen

Als het uitbreidingsproject in oktober uiteindelijk wordt opgeleverd, heeft Aalderholt er in totaal dertig ‘hoogwaardige, grote vrijstaande woningen’ bij, zo schrijft Landal.

Nieuwste technologieën

De acht nieuwe Eco-bungalows zijn volgens Landal-directeur Thomas Heerkens voorzien van de nieuwste technologieën op eco-gebied. ‘Zoals een eco-schakelaar, waterbesparende douches en zonnepanelen.’ Verder zijn er allerlei andere voorzieningen, zoals 20 vierkante meter zonnepanelen, die ongeveer de helft van de totale stroombehoefte produceren.

Boerenerf-concept

De architecten kozen voor een boerenerf-concept, waar de verschillende bungalows aan staan of komen te staan. Het gaat om huizen voor 8, 10, 12, 16 en 24 personen. Afgelopen weekend werden de eerste gasten er verwelkomd.

Reageer op dit artikel