nieuws

Landal opent park in Noordwijkerhout

Hotel

Landal GreenParks heeft een nieuw park in Noordwijkerhout geopend. Bungalowpark Dunimar is op 16 april geopend voor toeristen en recreanten. Het park met 90 huisjes ligt achter de Noordzee-duinen en heeft een mediterrane bouwstijl.

Landal opent park in Noordwijkerhout

Bas Hoogland, commercieel directeur, verklaart de locatie voor het nieuwe Landal-park: ‘Bij onze gasten was enorm veel vraag naar een park in deze regio. Dit kustgebied is erg in trek bij Nederlandse, Duitse en Belgische gasten. Je zit dicht bij het strand maar ook bij steden als Leiden, Den Haag en Haarlem.

De eerste fase van Landal Dunimar is ruim een jaar geleden al voltooid. De huisjes zijn sindsdien echter alleen verhuurd aan de zakelijke markt.

Het park beschikt over 90 woningen, zowel 4 als 6 persoons. Gasten kunnen gebruik maken van broodjesservice, fietsverhuur en speelvoorzieningen voor kinderen bij de ingang van het park.

Landal Greenpark maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken met in totaal 11.000 vakantiebungalows.

Reageer op dit artikel