nieuws

Landal rekent af met TV Gelderland

Hotel

De klacht die TV Gelderland tegen onder ander Landal GreenParks heeft ingediend bij de Reclame Code Commissie, is ongegrond verklaard. Landal laat weten dat het bezwaar ‘terecht is afgewezen’.

Landal rekent af met TV Gelderland

De regionale zender TV Gelderland had een klacht ingediend, omdat zij van mening was dat Landal GreenParks zich niet aan de code reisaanbieding hield door toeslagen van bedlinnen en toeristenbelasting apart in rekening te brengen.

Code reisaanbiedingen

Commercieel directeur Bas Hoogland van Landal zegt dat de klacht terecht is afgewezen. ‘De bungalows die wij verhuren zijn verschillend in aantal gasten en comfort. Je kunt een echtpaar dat met z’n tweeën in een zespersoonsbungalow verblijft, niet voor zes personen bedlinnen en toeristenbelasting in rekening brengen’.

Hoogland vervolgt: ‘De code reisaanbiedingen is hierin heel duidelijk en terecht dat de Reclame Code Commissie ons hierin gelijk heeft gegeven. Als TV Gelderland vindt dat de code niet ver genoeg gaat, moeten ze bij de makers van de code zijn en niet bij ons’.

Reageer op dit artikel