nieuws

Landal start in Zwitserland

Hotel

Landal GreenParks gaat zich versterken met een park in Zwitserland. De bungalowgigant bouwt in Morschach, op dertig kilometer van Luzern, aan de uitbreiding van een complex. Landal is daarmee volgens eigen zeggen de eerste niet-Zwitserse organisatie met een vakantiepark in het Alpenland.

Landal start in Zwitserland

Het nieuwe park gaat Landal Vierwaldstättersee heten en bestaat uit 42 vakantiewoningen. Bij de realisatie van het park werkt Landal nauw samen met het Swiss Holiday park. Het complex beschikt reeds over een hotel met 120 kamers en 44 appartementen. Landal Vierwaldstättersee opent de deuren voor gasten vanaf Pinksteren 2007.

‘We hebben momenteel al twee parken in Oostenrijk. Met dit Zwitserse park en met nog twee nieuwe parken in Oostenrijk zitten we volgend jaar dus op vijf parken. We worden hiermee een serieuze speler op de wintersportmarkt, waar we als Landal een grote markt zien’, aldus algemeen directeur Thoams Heerkens, die verder aangeeft veel potentieel te zien voor zomer- en schoolvakanties.

Reageer op dit artikel