nieuws

Landal stelt bungalow beschikbaar aan Oogfonds

Hotel

Landal GreenParks stelt de Visionvilla op Landal-landgoed ’t Loo beschikbaar voor een actie met het Oogfonds. De winnaar van een speciaal uitgeschreven wedstrijd mag een midweek of weekeinde gebruikmaken van de bungalow, die geschikt is voor gasten met een visuele beperking.

Landal stelt bungalow beschikbaar aan Oogfonds

De prijs is bestemd voor iemand met een visuele beperking en zijn of haar familie of vrienden. Tot 1 oktober kunnen kandidaten worden opgegeven via de website Oogfonds.nl/landal. Bij de aanmelding moet worden aangegeven waarom juist deze persoon in het zonnetje moet worden gezet en een vakantie verdient.

De meest aansprekende aanmeldingen worden van 9 oktober tot en met 14 november geplaatst op de website van het Oogfonds. De inzending die in die periode de meeste stemmen krijgt, wint een vakantie voor zes personen.

Landal-landgoed ’t Loo is gelegen in ’t Loo/Oldebroek, dicht bij het Veluwemeer en beschikt sinds mei over de Visionvilla.

Reageer op dit artikel