nieuws

Landal vindt dinerbon te mager

Hotel

Landal GreenParks zet de Nederlandse medaillewinnaars van de EK-atletiek in het zonnetje. Landal laat bij monde van commercieel directeur Bas Hoogland weten dat de door de atletiekbond aangeboden dinerbon ‘wel erg mager is’. Bram Som en Karin Ruckstuhl behaalden een medaille tijdens het EK.

Landal vindt dinerbon te mager

De succesvolle atleten krijgen op kosten van Landal GreenParks een geheel verzorgd weekend voor zes personen aangeboden in een van de 56 bungalowparken. Soms won goud op de 800 meter en Ruckstuhl zilver op de zevenkamp.

‘We vonden de beloning van de atletiekunie wel erg mager voor zo’n fantastische prestatie. Uiteraard kan Karin de dinerbon van de bond thuislaten. Ook dat nemen we voor onze rekening’, aldus Hoogland in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel