nieuws

Landgoed de Wilmersberg in top 5 beste locaties van Nederland

Hotel

Bilderberg Landgoed de Wilmersberg in De Lutte is door gebruikers van de website Hoteliers.com, genomineerd als Beste Locatie; een onderscheiding voor het mooist gelegen hotel van Nederland.

Landgoed de Wilmersberg in top 5 beste locaties van Nederland

Iedere bezoeker die via de website een overnachting reserveert krijgt na afloop van het verblijf een bezoekersenquête toegestuurd. Aan de hand de enquêtes en de daaruit voortkomende rapportcijfers voor onder andere locatie, comfort en service, wordt een top 5 in de verschillende categorieën samengesteld.

Landgoed de Wilmersberg is met een gemiddelde score van 9,6 voor locatie een van de grote kanshebbers voor het binnenhalen van de award voor Beste Locatie. De bezoekers roemen de uistraling van de voormalige residentie van de Familie Blijdenstein, de rust, het terras en de bijzondere ligging op het ruim 14 hectares tellende landgoed. Ook de 8,5 die het hotel ontving als totaalscore, is een rapportcijfer om trots op te zijn. Met deze nominatie en de in het verleden behaalde onderscheidingen, bewijst het hotel op diverse fronten te behoren tot de top van de Twentse hotellerie.

Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de jaarsbeurs te Utrecht, op 12 januari, zal Hoteliers.com de awards uitreiken.

Reageer op dit artikel