nieuws

Landgoed Duin & Kruidberg wil wellnessvleugel

Hotel

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort bij Haarlem wil zo snel mogelijk wellness aanbieden aan gasten. Dat blijkt uit de Misset Horeca Top-100 waarin het horecabedrijf nieuw binnenkomt op plaats 82.

Landgoed Duin & Kruidberg wil wellnessvleugel

Directeur Sjoerd Klein-Schiphorst hoopt in het koetshuis aan de noordkant van het landhuis zo snel mogelijk sauna’s, beauty- en behandelkamers en een zwembad te openen. De ontwerpen zijn inmiddels klaar.

De wellnessvleugel moet Duin & Kruidberg in drie jaar tijd 2,5 miljoen euro jaaromzet extra opleveren. In 2006 behaalde het vijfsterrenhotel en sterrestaurant De Vrienden van Jacob een omzet van 6,9 miljoen euro. Het komt daarmee nieuw binnen op plaats 82 in de Misset Horeca Top-100.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel