nieuws

LaptopLounge in Hotel Casa 400

Hotel

Het nieuwe Amsterdamse Hotel Casa 400 start vanaf 1 oktober met de LaptopLounge. In de bar op de eerste verdieping van het hotel kunnen ondernemers dagelijks netwerken, brainstormen en kennis delen.

LaptopLounge in Hotel Casa 400

De LaptopLounge is een initiatief van Marijke Krabbenbos van de Idea Company en Catriona Ravelli van het ZZP Adviescafé. Zij waren al enige tijd op zoek naar een exclusieve plek voor zzp’ers en vonden die in het recent geopende Hotel Casa 400.

‘De hotelbar is ’s avonds bezet met hotelgasten, maar overdag beschikbaar. Het kan dus overdag prima dienen als werk- en ontmoetingsplek voor zzp’ers’, aldus general manager Hans Vugts van Hotel Casa 400.

Om deel te nemen aan de LaptopLounge moet een abonnement worden afgesloten. Voor 125 euro per maand krijgen zzp’ers gratis internet, koffie, thee, ijswater en korting op de huur van vergaderzalen.

Hotel Casa 400 is gevestigd aan de Eerste Ringdijkstraat op steenworp afstand van de horecahit Dauphine en het station Amsterdam Amstel. Dauphine heeft een grote aantrekkingskracht op zakelijk bezoek en zit met grote regelmaat vol.

Reageer op dit artikel