nieuws

Leasebedrijf gaat vergaderruimtes uitbaten

Hotel

Athlon Car Lease start met het aanbieden van vergader- en werkruimtes. Nabij Schiphol is het eerste Athlon Flex Centre geopend. Een locatie met printers en internetverbinding en vergaderruimtes met whiteboards.

Leasebedrijf gaat vergaderruimtes uitbaten

Dat meldt Z24.nl zakelijk nieuws. De dienst is bedoeld voor klanten van de leasemaatschappij. De locaties worden gevestigd langs Nederlandse snelwegen. De kosten bedragen volgens topman Hans Blink ‘ongeveer 12,50 euro per uur, inclusief koffie’.

Het idee is ontstaan omdat Athlon bezig is met het ontwikkelen van ‘een bredere visie op mobiliteit’, aldus de topman in het artikel. Blink is van mening dat klanten het op prijs stellen dat ze alle vormen van mobiliteit kunnen onderbrengen bij één dienstverlener.’

Er is bewust voor gekozen om niet te gaan samenwerken met hotels. De klant wil toch wat anders dan een ontmoeting in een lawaaiig hotel. Soms is behoefte aan een directiekamer.’

In de toekomst wil het bedrijf ook zakenreizen gaan aanbieden. Waarschijnlijk niet in eigen beheer, er zijn gesprekken gaande met meerdere partijen, maar wel onder het eigen merk.

Athlon Car Lease is onderdeel van de Lage Landen, dat weer behoort tot de Rabobank Groep.

Reageer op dit artikel