nieuws

Ledenaantal QL groeit met acht

Hotel

Samenwerkingsverband Quality Lodgings heeft er dertien nieuwe leden bij. Vijf slaapaccommodaties zijn geen lid meer. De nieuwe QL Gids 2012 wordt in februari gepresenteerd.

Ledenaantal QL groeit met acht

In Nederland zijn acht nieuwe leden. Daarbij onder meer de topbedrijven Valuas in Venlo, Bloemenbeek in De Lutte en Bij Jef ‘op’ Texel. Ook zijn drie zaken van Camille Oostwegel aangesloten (Kruisherenhotel Maastricht, Chateau St. Gerlach Valkenburg en Winselerhof in Landgraaf).

In België heeft QL drie nieuwe leden en op Curaçoa twee. De vijf bedrijven die geen lid meer zijn zijn Hostellerie Saint Roch (België), De Roskam in Gorssel, Bernstorff Schiermonnikoog, Florius Suites (Antillen) en Het Klooster (Curaçao).

De nieuwe gids wordt op 13 februari gepresenteerd op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Porche en Swinckels zijn hoofdsponsoren. Quality Lodgings is een collectie van kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België en op de Antillen.

Reageer op dit artikel